IMG_2088

Cycloross-projekti etenee

Pyörä on ollut ajossa 2012 kesäkuun lopusta lähtien ja aktiivisessa ajossa elokuusta lähtien. Aika menee niin nopeasti eteenpäin, että kirjoittelu on jäänyt. Projekti on lähes valmis jos nyt, jostain valmista voi koskaan tulla. Tarkempaa selostusta osista ja kokoamisesta tulee viisiosaisessa artikkelisarjassa kuvien kera, kuvia laitan myös erillisenä artikkelina. Kenties jotain videomatskua myös jos aika ja innostus riittää.

Vielä on tarkoitus vaihtaa ulkorenkaat (eteen 28-622 ja taakse 25-622 tai 23-622) ja hommata välijarrukahvat kaupunkiajoa helpottamaan. Tulevaisuudessa on tarkoitus myös vaihtaa eteen levyjarru tai sitten vain tehokkaammat cantilever-jarrut kuin Tektro Oryx. Mikäli renkaiden kokomerkinnät ja siihen liityvät asiat kiinnostavat kannattaa lukea Sheldon Brownin artikkeli.

Hintaa pyörälle on tässä vaiheessa kertynyt noin 900€, mutta lienee tulevaisuuden päivityksillä hinta noussee aika reippaasti yli tonnin.

أضف تعليق

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

يمكنك استخدام أكواد HTML والخصائص التالية: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting