Lidl Monte Santos espressopapu

Monte Santos – Lidl:n espressopapu

Lidlistä saa vain muutamia kahvituotteita, jotka yleensä kulkevat nimellä Bellarom. Voi olla, että tätä Monte Santos espressopapua, myydään myös Bellarom nimellä jossain muualla. Paketti itsessään ei herätä vielä sen kummempaa innostusta, mutta kahvia tietää ostaneensa. Paketin väristä voinee päätellä, että tummapaahdosta on kyse. Kovin tarkkoja tietoja kahvista on kuitenkaan turha metsästää paketin kyljestä.

Hinta ja laatu kohdillaan

Tämä kahvi yllättää niin hinnallaan kuin maullaan. Monte Santos paketti maksaa 4,49€ ja sillä hinnalla tavaraa saa 500g. Tämä on verrattain edullista moneen muuhun espressopapuun. Papujen koko pussissa vaihtelee jonkin verran, ja luultavasti kyseessä on sekoitus eri lajikkeista. Paahtoaste on tumma ja siksi se soveltuu hyvin espressoksi, mutta mikään ei estä tekemästä tästä suodatin-, mutteri-, tai pressokahvia. Pussin kyljessä mainostetaan, että käy myös kahvikoneeseen, luonnollisesti kahvkoneessa täytyy olla mylly (tai sitten erillinen mylly), jotta sitä voi siinä käyttää. Lienee jokainen kahvipapu kuitenkin yhtälailla jauhettavissa.

Maku

Maku on tumman täyteläinen ja pehmeä, maistuu sekä espressona että suodatinkahvina. En ole kokeillut kahvia kahvikoneessa, mutta mutteripannulla tehty espresso oli mainion makuista.

 Ostaisin pussin jos toisenkin

Lopputulema on, että kahvi maistuu ja sen hinta on kohdillaan. Kahvin hinta nousee jatkuvasti, joten tämä kohtuuhintainen paketti löytää hyllylleni useaan kertaan. Kahvi on maistunut myös vieraille ja makua on kiitelty. Olen aina jauhanut kahvin juuri ennen valmistamista, jotta maku säilyy tuoreena. Arvosanani kahville on 8/10. Ei mikään huikea makuelämys, mutta päihittää monet kalliimmatkin kahvit.

أضف تعليق

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

يمكنك استخدام أكواد HTML والخصائص التالية: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting