wordbook

WordPress artikkelit Facebookkiin

Ideasta kiitos Ristolle, joka tiedusteli, että laitanko jokaisen artikkelin Facebookkiin manuaalisesti WordPressistä.

Esitelläänpä Wordbook lisäosa. Voit käydä katsomassa lisätietoja siitä lisäosan sivuilta.  Lisäosa asentuu vaivattomasti ja toimii myös nykyisessä WordPress 3.0:ssa, lienee tarpeetonta sanoa, että kyseinen lisäosa vaatii tietyst tiedot Facebook tunnuksistasi. Lisä osa käyttää Facebook APIa kommunikointiin ja kun viimeistelet lisäosan asennuksen sinut ohjataan Facebookkiin josta saat auktorisointikoodin kommunikointia varten.

Toimintaperiaate menee niin, että Wordbook laittaa Facebook tilisi seuraamaan sinun blogisi RSS-syötettä ja on nopeampi kuin se että viesti haettaisiin Facebookin RSS lukijaa käyttäen. Eräs merkittävä rajoitus lisäosalla on ja se on se, että voit antaa vain yhden kappaleen posteja päivässä Facebookkiin ja tätä ominaisuutta ei voi säätää, ellei halua leikkiä MySQL:n kanssa. Rajoituksella pyritään estämään floodaus ja muunlainen roskapostitus.

Olen käyttänyt nyt lisäosaa jo aika tovin ja se toimii mielestäni moitteettomasti, mutta se ei julkaise salasana suojattuja artikkeleita(aika itsestäänselvää) ja myös on niin, että Facebook ei aina toimi ja siihen tällä lisäosalla ei valitettavasti ole valtaa. Jos mielessäsi on kysymyksiä tai kenties ehdotuksia muista lisäosista älä epäröi olla yhteydessä.

Tässä hieman lisäosan statistiikkaa (6.3.2010 vanha kuva). Klikkaa kuvaa niin näet sen isompana.

أضف تعليق

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

يمكنك استخدام أكواد HTML والخصائص التالية: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting